Amazone Tours NL

Amazone Regenwoud Tours

Duurzaam - Eerlijk - Ecologisch van Fairtravel4u

Eerlijke Tarieven

 

Onze tours in het Amazone Regenwoud hebben eerlijke tarieven voor alle betrokkenen: onze klanten, lokale bedrijven, gidsen en inheemse bewoners.

Standaard tours en maatreizen

 

Door een goede werkrelatie met onze lokale gidsen kunnen wij in de Amazone van Ecuador, Peru en Bolivia zowel standaard tour als maatservice aanbieden.


Over de Amazone Tourselectie van Fairtravel4u

 

Het bijzondere, mysterieuze en bedreigde Amazone Oerwoud/ Regenwoud vormt het leefgebeid van ontelbaar veel planten-, dieren- en insectensoorten. Het is een plek die je maar moeilijk met woorden kunt omschrijven en die je tenminste één maal in je leven bezocht moet hebben!

 

Fairtravel4u is gespecialiseerd in persoonlijke reisservice op maat. Wij bieden in het Amazone Regenwoud van Ecuador, Peru en Boliviad zowel populaire standaard tours, als ook orginele, speciaal voor jou op maat gemaakte tours aan.

 

In Ecuador kun je kiezen uit Amazonetours door het Yasuni, of het Cuyabeno natuurreservaat.

In Peru kun je kiezen uit Amazone tours in Iquitos, Pacaya Samiria, Manu en het Tambopata Natuurreservaat.

In Bolivia organiseren wij verschillende tours in het Madidi Amazone reservaat.

 

Elk Amazone Reservaat heeft haar eigen karakter en bijzonderheden en wij bieden jou de optie om met de juiste informatie, de voor jouw beste tour uit te kunnen zoeken.

Avontuurlijke Cuyabeno Amazone tour

 

Het Cuyabeno Amazone Reservaat biedt de reiziger een enorme variatie in flora en fauna, waaronder honderden vogelsoorten, velen apen soorten, reptielen en zelfs de roze zoetwater dolfijnen!

De basis van deze avontuurlijke tour is de gunstig gelegen Nicky Lodge. Deze Amazone Lodge ligt namelijk direct aan de oever van de Cuyabeno Rivier in de buurt van het bekende Lago Grande!

 

 

Prijs voor 4 dagen vanaf $360.00 per persoon

 

Avontuurlijke Inca Jungle trail  naar Machu Picchu!

 

Dit is de goedkoopste en meest avontuurlijke trektocht naar Machu Picchu! Vanuit het Andesgebergte daal je per mountainbike naar het platteland van de provincie Cusco. De volgende dag loop je o.a. langs bananen en koffie plantages en over bergpaadjes met prachtige uitzichten. Op dag 3 en 4 loop je via Santa Teresa en Aguas Calientes, door de jungle naar Machu Picchu! Tijdens deze trektocht kun je ook deelnemen aan een rafting tour, zip-line excurie en genieten van natuurlijke warmwater baden.

 

Prijs voor 4 dagen vanaf $325.00 per persoon

 

Populaire Tambopata Amazone tour


De basis van deze Amazone tour is de Inotawa Tambopata Lodge! De interessante dagexcursies vanuit deze Amazone Lodge bezoeken o.a. de prachtig gelegen La Torre, Tres Chimbadas en Cocococha meren! Onderweg zal de gids je meer vertellen over de verschillende ecosystemen in het Amazone oerwoud, waaronder de Mauritia palm moerassen, primary regenwoud en rubber bomen. Ook zul je vanuit de Inotawa Amazon Lodge verschillende inheemse gemeenschappen bezoeken en meer leren over hun traditionele leefgewoonten.


Prijs voor 4 dagen vanaf $375.00 per persoon


Populair Amazone tour naar Cuyabeno  Jamu Lodge

 

De mooie Jamu Amazone Lodge is prachtig gelegen aan de oever van de Cuyabeno Rivier op slechts 15 min. van Laguna Grande. De Jamu Amazone Lodge biedt een goede lokatie voor vogelspotters en dient als uitvalsbasis om per kano het bijzondere ondergelopen oerwoud in het Cuyabeno Amazone Reservaat de verkennen. Het is ook een aanrader om bij zonsondergang een duik in het meer te nemen en wie weet kom je dan zelfs de bijzondere roze zoetwater dolfijn tegen!

 

Prijs voor 5 dagen vanaf $425.00 per persoon

 

Avontuurlijke Madidi privé Amazone tour

 

Tijdens deze avontuurlijke privé tour in het Madidi Amazone Reservaat verblijf je in de rustieke Tacuaral Lodge. Deze tour vertrekt al met een minimum van slechts twee deelnemers. Doordat de excursies tijdens deze tour in privé service worden uitgevoerd kan de gids het tempo onderweg naar jullie smaak aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld dieper het oerwoud inlopen opzoek naar wildlife, of juist extra gebruik maken van de kennis van de gids en meer leren over all planten en bomen die je onderweg tegenkomt. Aan jouw de keus!

 

Prijs voor 4 dagen vanaf $495.00 per persoon

 

Wandelen, kanoën en kamperen in de Tambopata Amazone!

 

Tijdens deze avontuurlijke Amazone jungle tour bezoek je niet alleen inheemse gemeenschappen en prachtig gelegen oxbow meren met otters, maar ook de grootste minerale klei-lik voor zoogdieren in het Tambopata Amazon Reservaat! De Soliraria Klei-lik lay-Lick is een populaire plek voor de zoogdieren in het Amazone oerwoud om zout en andere mineralen te kunnen eten. Omdat de grotere zoogdieren (herten, tapirs, zwijnen, enz.) deze klei-lik vooral 's avonds bezoeken, zullen we voor vannacht onze tenten opzetten in de buurt van deze Soliraria Klei-lik.

 

Prijs voor 5 dagen vanaf $555.00 per persoon

 

Het Iquitos Amazone Jungle Avontuur!

 

Tijdens deze bijzondere Amazone Tour vanuit Iquitos verblijf je in één van de weinige Amazone lodges die in het Pacaya Samiria Amazone reservaat is gelegen. De eenvoudige Cayman and Dolphin Lodge ligt aan de oever van de Yarapa River op 240 km van Iquitos, diep in het Pacaya Samiria Amazone reservaat. Vanuit deze lodge worden dagelijks avontuurlijke, leuke en leerzame excursies georganiseerd. Als je geluk hebt kun je zelfs in de nabijheid van de roze zoetwater dolfijnen zwemmen!

 

Prijs voor 6 dagen vanaf $590.00 per persoon

 

De Madidi Amazone Jungle Uitdaging!

 

Overleven in het Amazone Oerwoud is vooral gebaseerd op het recht van de sterkste en slimste. Deze Amazone tour is perfect voor de reiziger die graag op ontdekking gaat, niet bang is voor de  mysteries van de Amazone en de uitdaging met de jungle en zichzelf aan durft te gaan! Overdag loop je tussen eeuwen oude bomen tot diep in het Madidi Amazone Reservaat en 's nachts verblijf je in eenvoudige hutjes of mosquiteros. Tijdens deze tour zul je velen verschillende soorten flora en fauna tegenkomen en zal de gids je uitleggen hoe je in het Amazone Regenwoud kunt overleven.

 

Prijs voor 6 dagen vanaf $625.00 per persoon

 

Avontuurlijke Kano Tour in Cuyabeno Amazone!

 

Gedurende deze prachtige en avontuurlijke Amazone tour zul je afwisselend te voet, met gemotoriseerde kano en al roeiend over de rivieren, meren en kreken binnen het Cuyabeno Reservaat navigeren.

Haar bijzondere geografische ligging tussen het Andesgebergte en de lage Amazone zorgt voor een grote variateit aan unieke flora en fauna!

De eerste 4 nachten breng je door in de mooi gelegen Jamu Amazone Lodge, terwijl je de daaropvolgende 3 nachten midden in het oerwoud zult kamperen!

 

Prijs voor 8 dagen vanaf $900.00 per persoon

 

Breng een exclusief bezoek aan de TRC Amazone Lodge!

 

Alle gidsen van het Tambopata Research Center zijn ervaren biologen. De TRC Lodge behoord tot de enige twee Amazone lodges die toestemming gekregen hebben om zich te vestigen in het extra beschermde deel van het Tambopata Reservaat, de zogenaamde 'buffer zone'. De TRC Lodge ligt in de buurt van de bekende Chuncho/ Colpa ara klei-lik. De biologen en andere onderzoekers die in de Lodge verblijven doen onderzoek naar deze Colpa klei-lik en de velen ara's, papagaaien en parkieten die dagenlijks op deze kleiwand afkomen en zij kunnen je hier veel over vertellen!

 

Prijs voor 5 dagen vanaf $1125.00 per persoon

 

Speciale 9 daagse Manú Amazone Tour!

 

Door het uitgebreidde topografische bereik van Manu, omvat dit Amazone natuurreservaat één van de hoogste levels in biodiversiteit ter wereld! Niet alleen zijn er maar liefts meer dan 15000 verschillende plantensoorten ondekt er wordt ook wel beweerd dat in Manu het hoogste aantal gewervelde land planten ten opzichte van elk ander Latijns-Amerikaans land voorkomt. Daarnaast zijn er meer dan 1000 verschillende vogelsoorten aangetroffen en zorgt de geïsoleerde ligging ervoor dat de kans groter is om in Manu een schuwe otter, aap, tapir of zelfs een jaguar tegen te komen!

 

Prijs voor 9 dagen vanaf $1650.00 per persoon

 

Unieke 44 daagse Galapagos, Amazone, Vrijwilligersreis!

 

Deze unieke reis in Ecuador combineert tours naar de Galapagos en Amazone, met vrijwilligerswerk in het Amazone Regenwoud! De eerste twee weken kun je de unieke flora en fauna van de Galapagos Eilanden en het Cuyabeno Amazone Reservaat in het wild bewonderen. Daarna zul je een maand lang het vrijwilligers team van Merazonia helpen om de minder gelukkige dieren te verzorgen. Merazonia is een dieren opvang centrum dat op een verantwoorde manier wilde uit de Amazone dieren opvangt die slachtoffer zijn van dierensmokkel.

 

Prijs voor 44 dagen vanaf $3350.00 per persoon

 

Fairtravel4u

 

Jan van Gentstraat 35,

1755 PB Petten, Nederland

 

(0031) (0) 622849262

info@fairtravel4u.org

Amazon-rainforest-tours.org

 

is part of Fairtravel4u and organises fairtravel tours through Ecuador, Peru and Bolivia.

 

Recommended by The Footprint, thé manual for backpackers.

Fairtravel4u is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer: 52269698

© Fairtravel4u 2018 All Rights Reserved